samantha-verweij

Hallo, mijn naam is Samantha en ik ben 27 jaar. Ik wil graag vertellen wat voor een machtig wonder Jezus in mijn leven heeft gedaan.
Vanaf mijn 13e ging ik al naar de kerk en vond ’t meteen leuk en gezellig. Er waren veel meisjes van mijn leeftijd waarmee ik goed bevriend was. Mijn ouders gingen trouwen en ik had toen niks om te klagen, totdat ik ouder werd en de realiteit begon te beseffen.
Ik kwam erachter op wie ik mijn relaties gebouwd had, op wie ik kon vertrouwen en wie niet, en dat het leven niet alleen bestaat uit plezier maken en gezelligheid. Sommige vriendinnen gingen hun eigen weg en anderen verhuisden met hun ouders. Al die tijd had ik mijn leven op mensen gebouwd en ging alleen voor de gezelligheid naar de kerk. Ik heb wel eens een bekeringsgebed gebeden maar nooit verder gezocht in wat ’t inhield. Daardoor stond ik open voor allerlei verleidingen en de wereld om mij heen begon aan mij te trekken. Buiten de kerk kreeg ik steeds
meer vrienden en alle aandacht van jongens. In de kerk raakte ik alleen maar teleurgesteld in mensen. Omdat ik nog bij mijn ouders woonde ging ik automatisch mee naar de kerk, maar toen ik het huis uitging en op mezelf ging wonen, ging ’t helemaal mis. Ik zocht mijn vervulling in het uitgaansleven, in alcohol en gooide mijn moraliteit overboord door het aangaan van verschillende seksuele relaties. Ik begon vastigheid te zoeken in relaties met allerlei jongens wat niet lekker liep en viel daarbij altijd op de “verkeerde” jongens, totdat ik er één tegenkwam die wel “goed” in mijn ogen leek te zijn. Het probleem was echter dat hij een tijdje had vastgezeten maar dat vond ik toen niet zo erg. Ik raakte vrij snel zwanger en hij kwam bij mij wonen.
Op het moment dat ik dacht dat ik gelukkig met hem was, begon alles te veranderen. Hij begon heel agressief te reageren naar mij toe, spullen kapot te maken en mij te mishandelen. Ik kwam erachter dat hij een zwaar crimineel verleden heeft gehad en dat hij hierin niet veranderde. Op een dag was ’t zo uit de hand gelopen, dat hij ’s avonds mij opsloot in mijn eigen huis en er vandoor ging. Ik kon geen kant meer op en was helemaal de kluts kwijt. Op dat moment begon God mij te roepen en tot mij te spreken. Ik voelde echt dat Hij mij wou helpen ondanks de zondes die ik beging. Ik zei toen “Oké God, als U mij echt hieruit kunt halen, dan beloof ik U dat ik U eeuwig zal dienen!” Toen kwam er een enorme rust in mijn lichaam.
Mijn vriend kwam heel laat thuis en heeft mijn spullen en sleutels teruggegeven. De volgende dag ben ik weggegaan. Hij is een paar dagen later opgepakt waarop ik toen bij mijn ouders ben ingetrokken. Toen begon ook ’t gevecht met keuzes maken, want ik stond op ’t punt om abortus te plegen omdat ik mijn kind niet zonder vader wou op laten groeien. Ik was wat informatie aan ’t zoeken op het internet waarop ik op een site kwam die alle abortusfasen in details uitlegde en wat er daarna met je ging gebeuren nadat je abortus had gepleegd. Het bleek een christelijke site te zijn en God had mij opnieuw weer geholpen! Ik besloot om weer naar de kerk te gaan, ondanks dat ik me schaamde voor de zondes die ik droeg. Na een paar preken raakte God mij zo diep aan dat ik tijdens de oproep naar voren ben gegaan en een keuze maakte om voor Jezus te gaan leven. Er viel een enorme last van me af! Ik voelde me vrij gezet, rein, opgelucht en ervoer een enorme blijdschap en vreugde in m’n hart. Ik wist toen dat God een krachtig plan voor me had.
Kort daarna ervoer ik een aanval op bepaalde gebieden in mijn leven waar ik tegen ben gaan vechten. Ik nam krachtige standpunten in en ik zie sindsdien Gods plan nu echt in mijn leven werken. God helpt mij met de opvoeding van mijn zoontje en Hij heeft ons al door veel dingen heen geholpen! En ik weet dat God nog veel mooiere dingen voor ons heeft in de toekomst!
Als je nog geen keuze hebt gemaakt of je twijfelt aan God, raad ik je aan om een keuze voor God te maken voor ’t  te laat is. De wereld om ons heen is gebouwd op één grote leugen welke ons in een val van zondes lokt en ’t wordt alleen maar moeilijker om eruit te komen. Zie in dat mijn getuigenis een goed voorbeeld is dat de wereld niks te bieden heeft en dat Jezus Christus écht bestaat en machtige wonderen doet met je leven!